Güneşin Çocukları

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güneşin Çocukları, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Güneşin Çocukları programını saat 19:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

12 yaşındaki Ali ve üç arkadaşı hem hayatta kalmak hem de ailelerine destek olmak için gece gündüz çalışırlar. Mucizevi bir şekilde yeraltında bir hazine bulduğuna inanan Ali, bu hazineye ulaşabilmek için arkadaşlarını toplar ve tünele ulaşmanın planını yapar. Ancak hazineye ulaşabilmelerinin tek yolu, tünele yakın olan ve sokak çocuklarını eğitmek için kurulan Sun School’a kayıt olmaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güneşin Çocukları, SinemaTV'de yayınlanan ve 13 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 17:00'de başlayan Gün Batımı isimli programdan sonra saat 19:30'da başlayacak.

Güneşin Çocukları programının yayını, 21:30'da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi: İki Kule isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 19:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Güneşin Çocukları filmi yayını başlayacaktır.