Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum, 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum programını saat 12:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, ruhsal sorunları çözmek, sorunlara ışık tutmak için ekrana gelmeye hazırlanıyor. Budayıcıoğlu, sesli yardım hattı üzerinden kendisine ulaşan izleyici sorularını yanıtlıyor, izleyiciler yaşadıklarını, dertlerini ünlü psikiyatriste anlatıp, durumlarına çare arıyorlar. 'Dertler paylaştıkça azalır, mutluluk paylaştıkça çoğalır' düşüncesiyle ekrana gelmeye hazırlanan Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum; ruhsal dünyamıza ışık tutup, hayatın zorluklarıyla mücadele etmemizde destek bir yaşam haritası olacak.

Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum, Star TV'de yayınlanan ve 22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Burcu ile Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bir Şansım Olsa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 12:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum haber programı yayını başlayacaktır.