Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 22 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tartışma programının bu seferki konusu psikolojidir. Psikolog Mesut psikolojiyi anlatmaya çalışırken sosyal bilimci Hüseyin psikoloji diye bir şey olmadığını savunur. Akıl hastanesinde deney yapan bilim insanı İsmail gerçekten deli zannedilmeye başlanır. Hakim Hayati ve Kudret yılbaşı günü davaları sırasıyla almaktadır. Mekanlarda çıkan olaylardan Noel Baba kavgalarına, çevre düşmanlığından sahte organizasyonlara kadar geniş bir yelpazedeki davalar sabaha kadar sürer. Parasızlıktan dert yanan ailedeki herkes baba İsmail’e yüklenir ve laf söyler. Aniden çalan kapı ile bir yarışma programı sunucusu olan Paşa içeri girer. Elindeki hulahopu on kez çevirirse İsmail 500 bin lira kazanacaktır. Bir hafta boyunca çalışan İsmail sonunda tüm ailesiyle birlikte yarışmaya katılır. Aşiretteki herkes evlenmek ister. Aşiret ağası Hayati düğünlerin tekrar başlaması için aşiretin gelirlerinin artması gerektiğini söyler ve bunun için çiğ köfte şirketi kurmaya karar verirler. Bir yıl sonra aşiret zengi

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:30'da yayınlanan Aile Şerefi isimli film başlayana kadar devam edecek.

22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.