Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Günlük hayatta yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show'da, her hafta önemli bir konu mizahi bir dille ele alınıyor. Programda bu haftaki skeçler şöyle: Uzun bir aranın ardından ilk defa oruç tutacak olan Mesut yemeği fazla kaçırır fakat internetten sürekli yemek siparişi vermeye de devam eder. Bir metro yolculuğu sırasında oturan yolculardan biri olan Mesut’un ineceği istasyon yaklaşınca ayaktaki yolcular Mesut’un yerine oturmak için bir yarış haline girer. Yılın Mağduru Ödülleri’nde kendisini mağdur gösterip aslında mağdur olmayan kişilere ödül verilir. Aday ülkelerin Avrupa Birliği’ne katılımının oylamaya sunulduğu bir kokteylde İbrahim temsilcidir ve diğer ülkeleri ikna etmesi gerekmektedir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.