Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 25 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Günlük hayatta yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür Show'da, her hafta önemli bir konu mizahi bir dille ele alınıyor. Programda bu hafta; Mesut, yeni Ramazan programını sunacak kişiyi belirlemek için hocalarla bir deneme çekimi yapar. Cast ekibi, sunucu adayı hocalara sorular sorup onları sınamak için gelir. Bir mekanda herkes tuvalet sırasında beklerken perişan olmuştur. Tuvaletteki kişileri çıkarmak için hediyeler verirler. Fikri büyük bir çakaldır ve onun yaptıklarını belgesel şeklinde izleriz. Etrafındaki insanlar Fikri'nin çakallıklarını över gibi konuşur.

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.

Show TV (25.03.2023)
00:15
06:00
14:30