Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir seyahat acentesi turistlik turlarını ekonomik ve tam paket çatısı altında ikiye ayırmıştır. Kudret, Jale ve İbrahim beraber ekonomik paket satın alıp Kapadokya turuna gitmişlerdir. Acente sahibi Fikri, satın alınan paket ekonomik olduğu için her şeyi ‘-mış gibi’ yapar. Hasta olan Mesut’un ateşi 40 dereceye çıkmadan iğne olması gerekmektedir ancak Mesut iğneden korkar. Arkadaşları Mesut'a evde iğne yapmak isterler ancak Mesut iğne olmamak için elinden geleni yapar. Yazarlık yapan Paşa bir tren yolculuğu yapar ve hayali romantik diyaloglar kurar. Ancak bir ailenin sürekli Paşa’yla konuşması ve sesli yemek yemesi rahatsız eder. Paşa'nın romanı için aklında canlandırdığı Çiçek karakteri ailenin gürültüsüne dayanamayıp sürekli sahneden çıkar. Ev arkadaşları Ercüment ve Mustafa artan fiyatlardan şikâyetçidir. Ev sahipleri Ozan, kirayı artırmak için gelir ve onları evden çıkarmak ister. Bu sırada Çiçek ile Leman ziyarete gelir. Ev sahibinin davranışları Çiçek ve Leman’ı görünce ılımlı

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Güzel Günler isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.