Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Öde Bank’a çeşitli sebeplerden dolayı kredi başvurusunda bulunan müşterilerin onay süreçleri farklı sonuçlar doğurur. Hasta yatağında ölümü bekleyen Feridun, akrabalarını teselli eder. Akrabaları ise Feridun'un ölecek olmasından çok başsız ve akıl danışacakları birinin kalmayacak olmasına üzülürler. Patron İsmail bey, Tufan ve Mesut arasından terfi için birini seçecektir. Mesut terfiyi almak için, ergen kızı ve arkadaşından ergen ilişki tavsiyeleri gibi tavsiyeler alır. Aşiret lideri Hayati defter, fatura ve kağıtlarla hesap kitap yapmaktadır. Faturalara bakıp dertlenir. Aşiretin her hareketi masraftır ve Hayati bazı küçülme politikalarını açıklar, herkes Hayati’yi garip bulur ve şanlı aşiret liderinin yaptıklarına anlam veremez. Işınlanmanın bulunmasından sonra ‘Öz Hakiki Işın Turizm’de yolcular yeni teknolojiyle enteresan yolculuklar yaşar. Hüseyin ve Feridun ofiste çalışırken bazı küçük yalanlar söylemenin o kadar da kötü olmadığı konusunda tartışırlar. Bu inatlaşmada kim

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.