Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Davetiyeleri karıştırarak yanlış düğüne giden ama yine de damadı tanıdığını iddia eden Bilal Dayı neler yapacak? Her konuda damat Paşa’ya yardımcı olmak isteyen ancak olayları birbirine katan Bilal Dayı ile düğün nasıl gerçekleşecek? Metrodaki anonslarını seslendiren Yeter’in, arkadaşları Mesut ve Jale ile metro seyahati nasıl geçecek? Tüm yolcular gerçekten Yeter’in sesini tanıyor mu? Yeter sesinin getirdiği şöhret ile baş edebilecek mi? Eşlerinden ayrı baş başa tatile çıkmak isteyen arkadaş grubu Tufan, İbrahim, İsmail ve Mustafa’nın hayalleri gerçek olacak mı? Eşine söylediği türlü yalanlarla tüm grubun başını derde sokan Kazım yeniden gruba nasıl sızdı? Kazım ve her zamanki işin içinden çıkılmayacak yalanları grubun başına ne işler açacak? Kolay kolay gülmeyen, esprileri basit bulan Mesut gerçekten özel birisi mi? Arkadaşları, ailesi, kafedeki kişiler hatta Belediye Başkanı İsmail, Mesut’un özel bir insan olduğu konusunda haklılar mı?

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Taşıyıcı: Son Hız isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.