Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mühendislik fakültesi öğrencileri Bilal, Feridun ve Tufan’ın kızlarla ilişkileri nasıl? Kızlarla tanışmakta ve aynı ortamda olmakta zorlanan gençler, eski arkadaşları İbrahim ve sosyal hayatından nasıl etkilenecek? Sahilde bir parkta sakince kitabını okumak isteyen Paşa’yı nasıl bir gün bekliyor? Hiç susmak bilmeyen İbrahim Dede, gürültücü gençler Ozan, Leman, Jale ve Tufan, Yeter ile köpeği Minnoş ve piknikçi aile eşliğinde bu ne kadar mümkün olabilecek? Haluk Levent parktaki gerilen ortamı sakinleştirebilecek mi? Evde hasta numarası yaparak ailesinin ilgi ve bakımını kötüye kullanan İbrahim Baba numarasına daha ne kadar devam edebilecek? Eve çağrılan Doktor Feridun, İbrahim’in aslında sağlıklı olduğunu ispat edebilecek mi?

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan İntikam isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.

Show TV (21.05.2022)
00:15
03:15
06:00
14:30
23:45