Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Telefon ekranı kırılan Mesut’un bekleme süreci nasıl geçecek? Yoğun duygusal anların yaşandığı zorlu bekleme sürecinde arkadaşları İbrahim ve İsmail, Mesut’u teselli edebilecek mi? Bilal ve Mehtap’ın marketten tuvalet kağıdı alma alışverişi nasıl bir kaosa dönüşecek? Bilal ve Mehtap markette olanların hızına yetişebilecek mi? Müşterilerine gözü gibi bakan misafirperver kebapçı İsmail ilgi ve alakayı ne kadar abartıyor olabilir? Feridun ve Çiçek’in basit ama samimi yemek arzusu nasıl sonuçlanacak? İsmail’in müşteri memnun etme arzusunun bir sınır olmalı mı? Burcu ve Bilal’in akşam yemeğinde karşılaştığı dilenci İbrahim’in ne kadar yardıma ihtiyacı var? İbrahim’in pahalı saati, kablosuz kulaklıkları arkasında yatan nedir?

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Yaşama Karşı isimli film başlayana kadar devam edecek.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.