Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 30 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1910 yılında yaşayan ailemiz Burcu, Hayati ve çocukları İbrahim’in nasıl bir hayatı var? Çağının ilerisinde fikirlere sahip İbrahim, yeni fikri cep telefonu için ailesini ikna edebilecek mi? Evlilik teklifi organizasyonu biraz abartılı olursa neler olabilir? Aynı mekanda aynı anda evlilik teklifi yapmaya hazırlanan Bilal ve Mustafa nasıl organizasyonlar planladı? Evlilik teklifi organizasyonunda çıtayı erişilemeyecek bir noktaya çıkaran Mustafa karşısında Bilal ne yapacak? Sevilen oyuncular Özgürcan Çevik ve Hande Katipoğlu’nun ne işi var? Ferhat Göçer gerçekten kendisi gelmiş olabilir mi? Kedisi İbrahim ile artık aynı evi paylaşan Mesut’un ondan habersiz ayarladığı buluşma nasıl geçecek? Kedi İbrahim ona verilen ilginin azalacağını düşünerek bu buluşmayı nasıl sabote edecek? Hepsi ve daha fazlası bu hafta Güldür Güldür Show'da!

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Taşıyıcı: Son Hız isimli film başlayana kadar devam edecek.

30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.