Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gündem Türkiye” programında bu hafta konuklar Gazeteci ve Yazar Hayati, Strateji ve Güvenlik Politikaları Uzmanı İsmail, Avukat İbrahim, Gazeteci Yeter ve Doçent Doktor Paşa. Paşa tüm program telefonları ile ilgilenen konuklar ve sunucu Mehtap’a derdini anlatabilecek mi? Tuvalet sırasında dayanmaya gücü kalmayan Bilal, kimse fark etmeden engelli kabinini kullanabilecek mi? Bir anda tuvaleti asıl kullanması gerekenler sırada birikirse ne olur? Bilal kabinden çıkabilecek mi? İbrahim’in sunduğu Dünyadan Haberler programı muhabirleri Hayati, Ozan, Leman, Bilal, Kudret ve Burcu’nun dünyanın dört bir yanından getirdiği haberleriyle devam ediyor. Birbirinden farklı gündemlerle dünyanın nabzını tutmaya çalışan İbrahim’i neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası bu hafta Güldür Güldür Show'da!

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Ölümcül Makineler isimli film başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.