Güldür Güldür Show

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Güldür Güldür Show, 11 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güldür Güldür Show programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maça gitmek için uydurduğu bahane Mesut’un başına nasıl bir iş açacak? Tüm parasını genç rapçi Ozan ve Bahadır’a albüm yapmaya yatıran Feridun’u neler bekliyor? Feridun, yanlışlıkla bir hırsızlık vakasının baş şüphelileri olan Ozan ve Bahadır’ın masumiyetini ispatlayabilecek mi? Acıların çocuğu Bilal bu sefer plaza hayatında! Oğlunun dramlarından ve trajedilerinden bir türlü kurtulamayan anne Yeter’i bu sefer neler bekliyor? Şirket, Bilal’in eski bir Türk filmi tadında yaşadığı duyguları ile baş edebilecek mi? Paşa, Burcu’yu etkileyebilmek için önce kardeşinin sevgisini kazanmak istiyor. Küçük kardeş İbrahim ile oyuncakçıya giden Paşa’yı nasıl bir serüven bekliyor? Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show'da.

Bu eğlence programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güldür Güldür Show, Show TV'de yayınlanan ve 11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güldür Güldür Show programının yayını, 23:45'te yayınlanan Pompeii isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güldür Güldür Show eğlence programı yayını başlayacaktır.