Grand Designs House Of The Year

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Grand Designs House Of The Year, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Grand Designs House Of The Year programını saat 07:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kevin McCloud İngiltere’de yılın evini seçmek üzere tüm adayı baştan başa dolaşıyor. 21. yüzyıl mimarisinin çağdaş çizgilerini taşıyan modern evlerin dizayn ve yapım aşamalarını kimi zaman ev sahipleriyle kimi zaman da mimarlarıyla konuşuyor. Mimarlığın ulaştığı yaratıcı fikirlere ve emsalsiz çizgilere hayran kalacaksınız.

Grand Designs House Of The Year, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 06:05'te başlayan Aslı Şafak'la İşin Aslı isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Grand Designs House Of The Year programının yayını, 07:50'de yayınlanan Great British Railway Journeys isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 07:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Grand Designs House Of The Year haber programı yayını başlayacaktır.