Görevimiz Tehlike

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Görevimiz Tehlike, 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Görevimiz Tehlike programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

CIA benzeri bir gizli servisin ekip lideri Ethan Hunt, Prag'da gerçekleştirdikleri bir operasyonun ters gitmesi sonucu ihanetle suçlanır ve kendini temize çıkarabilmek için kaçar. Tek şansı, gerçek köstebeği bulmak ve planları ortaya çıkarmaktır. Bunun için Hunt ve güvendiği arkadaşlarından oluşan ekibi, CIA'nın merkezindeki yüksek güvenlikle korunan bir bilgisayar sistemine girmek zorundadır. Film, 1960'ların aynı isimli çok popüler televizyon dizisinden uyarlanmış.

Görevimiz Tehlike, TRT 1'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Görevimiz Tehlike programının yayını, 22:25'te yayınlanan Pelin Çift İle Gündem Ötesi isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Görevimiz Tehlike filmi yayını başlayacaktır.