Görevimiz Tehlike 3

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Görevimiz Tehlike 3, 8 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Görevimiz Tehlike 3 programını saat 00:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Süper casus Ethan Hunt yeni IMF ajanlarına yer açmak için aktif görevden emekli olmuştur. Ancak karşılaştıkları en zeki düşman olan Owen Davian'a karşı görev alması için geri çağrılır. Davian güçlü, vicdansız ve asla pişmanlık hissetmeyen uluslararası bir silah ve bilgi kaçakçısıdır. Hunt bu görev için takımını ayarlar. Eski dostu Luther Stickell, ulaşım uzmanı Declan, arkaplan operasyonlardan sorumlu Zhen ve yeni çaylak Lindsey ile birlikte Davian'ı dünya çapında izlemeye ve Hunt'ın sevgilisi Julia'yı onun elinden kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya hazırlanırlar.

Görevimiz Tehlike 3, TRT 1'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 00:00'da başlayan Pelin Çift İle Gündem Ötesi Artı isimli programdan sonra saat 00:15'te başlayacak.

Görevimiz Tehlike 3 programının yayını, 02:35'te yayınlanan Seneye Bu Zamanlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 00:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Görevimiz Tehlike 3 filmi yayını başlayacaktır.