Gönül Yarası

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gönül Yarası, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gönül Yarası programını saat 09:15'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu'da öğretmenlik yapan Nazım Bey, emekli olduktan sonra İstanbul'a yerleşir. Emekli maaşının bağlanmasını beklerken arkadaşı Takoz'un taksisinde çalışmaya başlar. Dünya ise pavyonda çalışan ve eski kocası Halil ile başı belada olan bir kadındır. Bir gün, Nazım'ın taksisine bindiğinde her ikisinin de hayatı değişir. Türkücü Dünya, psikolojik sorunları olan kocasından kaçıp kızıyla birlikte İstanbul'a gelmiştir. Nazım Bey, Dünya'yı her gün işe götürüp getirmeye başlar. Ancak, bir gün Dünya'nın eski kocası pavyonu basar. Nazım Öğretmen de bu durumu görüp Dünya'ya ve küçük kızına sahip çıkar.

Gönül Yarası, teve2'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 07:15'te başlayan Tatlı İntikam isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.

Gönül Yarası programının yayını, 11:15'te yayınlanan Nursel'le Evin Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 09:15'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Yarası filmi yayını başlayacaktır.