Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 22 Mart 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ramazan coşkusu kasabada başlamıştır. Selma Öğretmen, iftiralarla boğuşmaya devam ederken, Yasemin'in onunla ilgili attığı iftira ortaya çıkar. Yaptığı kötülükler anlaşılınca Yasemin, iyice öfkelenir. Yasemin'in intikamı nasıl olacaktır? Dişçi Musa'nın hastalığına teşhis koyulur. Cemile ve Veysel, babalarının tekrar kaybolacağından endişelenirken, Taner'in bir icadı ikiliye yardımcı olur. Dişçi Musa, hastalığının ilerleme ihtimaliyle bir karar alır. Kararı ne olacaktır? Ramazan ile evliliği çıkmaza giren Asuman, kasabadan ayrılmaya karar verir. Asuman gidecek midir?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, 23:15'te yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.