Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 14 Ocak 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesinin hastalığını öğrenen Taner, bir karar vermek zorundadır. Taner'i bekleyen zor karar nedir? Asuman ve Ramazan arasında gerilim devam ederken, Ramazan bir işte çalışmaya başlar. Ramazan'ın yeni işi ne olacaktır? Erkan mektup olayı yüzünden soruşturma geçirecektir. Disiplin soruşturması günü yaklaşırken Erkan, karamsarlığa düşer. Selma Öğretmen, Erkan'ın masumluğunu ispatlayabilecek midir? Muammer ve Hüseyin altınların kendilerinde olduğunun anlaşılacak olmasından korkarlar. Ne yapacaklarını düşünürken akıllarına kasabalılara bir oyun oynamak düşer. İkilinin planı nedir?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 14 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.