Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 30 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gedelli’de bayram hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Münir’in ricası üzerine buna bir de nişan heyecanı eklenir. Herkesin uzun zamandır beklediği nişan yaklaştıkça Ramazan’ın stresi de artmaktadır. Ziyarete gelen akrabalar, hazırlıklar derken nişan telaşı içinde oradan oraya koşturan amcaoğulları, nasıl maceralara sürükleneceklerdir? Zahide ve Sefer, her geçen gün Emre’ye daha çok alışırken, çocukların da desteğiyle Emre artık iyice aileden biri olmuştur. Bu duruma çok sevinseler de diğer yanda Emre’nin annesini özlediği gerçeği keskin bir bıçak gibi durmaktadır. Sefer, Emre’nin annesini bulmak için harekete geçmek istese de bu, başarıyla sonuçlanan bir arayış olabilecek midir?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:20'de başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 20:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.