Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 11 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ramazan ve Asuman’ın aşkları iyice çıkmaza girmiştir. İkisi için de umutlar iyice tükenmişken beklenmedik biri devreye girer. Ramazan ve Asuman yeniden kavuşabilecek midir? Yıllar sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan için bir hayır yapmak ister. Cemile’nin bunu Yağmur için sanmasıyla oluşan yanlış anlama, Döndü, Cemile ve Veysel arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir? Uçan arabayı yetiştirmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyarlar. Ramazan’ın Asya’yı getirmesiyle çözülen problemin sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.