Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dilek ve Taner’in nikah tarihi almalarıyla evlilik işleri hız kazanmıştır. Öte yandan Halime, son zamanlarda yaşananlardan dolayı Dilek’in gönlünü almak için sürpriz bir nişan hazırlar. Halime ve Dilek arasındaki buzlar eriyecek mi? Uçan araba için yatırımcı aramaya çıkan amcaoğulları, kasabaya bir çağrıda bulunur. Bu çağrıya tek cevap veren Selami’dir. Amcaoğulları amacına ulaşabilecek mi? Döndü, yanlış mendili aldığını fark edince sağlık ocağına gelir ve mendili bir hemşireye bırakır. Öte tarafta Kenan da mendili ararken mendil bir şekilde ona gelmiştir. Kenan mendili getirenin kim olduğunu bulmaya çalışacaktır.

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.