Gizli Saklı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gizli Saklı, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Gizli Saklı programını saat 12:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Naz ve Pamir, düğünde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Zeynep’i idare etmek için çabalarlarken Aynur, Yaz’ın polis olduğunu ele verir, Zeynep bir anda düğünden kaybolur. Babasının yanına her şeyi anlatmaya gitmişken kapının önünde bavullarını görür ve gördüklerini anlatmaktan vazgeçer. Yaz ve Levent tam operasyonun bittiğini düşünüp umutlarını kaybetmiştir ki gelen sürpriz bir telefonla Zeynep onlara yardım edeceğini söyler. Her şey tıkırında ilerlerken Zeynep tekrar ortadan kaybolur. Koşuoğlu ailesi suçüstü yakalanır ve gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülür.

Gizli Saklı, FOX'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 11:20'de başlayan Kazanan Restoran isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Gizli Saklı programının yayını, 15:30'da yayınlanan Senden Daha Güzel isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 12:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Gizli Saklı dizisi yayını başlayacaktır.