Gizli Saklı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gizli Saklı, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Gizli Saklı programını saat 16:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Naz'ın Polis Akademisini birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallelinin de olduğu bir yemek organize eder. Bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve hemen şüphelendiği şahsın peşine düşer. Kısa bir takipten sonra şüpheliyi yakalar ama bir sorun vardır. Yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarının vazgeçilmez ismi Komiser Pamir’den başkası değildir. Bu şanssız karşılaşmanın ardından, kader onları büyük bir silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalanmasını hedefleyen gizli bir operasyonda tekrar bir araya getirir. Üstelik karı koca olarak. Naz ve Pamir artık Tarık Koşuoğlu’nun yeni komşuları Yaz ve Levent Güneş’tir.

Gizli Saklı, FOX'de yayınlanan ve 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayan En Hamarat Benim isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Gizli Saklı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 16:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Gizli Saklı dizisi yayını başlayacaktır.