Gizemli Adaya Yolculuk

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gizemli Adaya Yolculuk, 13 Ağustos 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Gizemli Adaya Yolculuk programını saat 21:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sean Anderson, okyanusun ortasındaki gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Sinyalin kaynağını bulmak isteyen Sean’ı durduramayacağını anlayan üvey babası Hank, maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Bu yolculukta onlara helikopter pilotu Gabato ve onun güzel ve inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha birçok sır onları beklemektedir: tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte!

Gizemli Adaya Yolculuk, TRT 1'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Kral Şakir: Korsanlar Diyarı isimli programdan sonra saat 21:55'te başlayacak.

Gizemli Adaya Yolculuk programının yayını, 23:50'de yayınlanan Seneye Bu Zamanlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 21:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gizemli Adaya Yolculuk filmi yayını başlayacaktır.