Gırgıriye'de Şenlik Var

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gırgıriye'de Şenlik Var, 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gırgıriye'de Şenlik Var programını saat 16:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sulukule'nin tanınmış ailelerinden olan Güllüye Bayram’la, Sevim Bekir’le, Emin Sabahat’le evlenmiştir. Genç evliler evsiz kaldıkları için Sabahat’ın kapısına dayanıp, insafa gelsin diye, yalvar yakar olurlar. Ancak herkesin bildiği acı bir gerçek vardır: Sabahat’i kandırmanın tek yolu paradır. Paraları olmayan yeni evliler, kara kara düşünmeye başlarlar. Çünkü Bayram’ın yeniden ayı oynatmaya, Zekiye’nin bohçacılığa, Güllüye’ninse çiçekçiliğe dönmeye hiç niyeti yoktur.

Gırgıriye'de Şenlik Var, Kanal D'de yayınlanan ve 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Seversin isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Gırgıriye'de Şenlik Var programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 16:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Gırgıriye'de Şenlik Var filmi yayını başlayacaktır.