Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Huron Gölü'nde İkinci Dünya Savaşı döneminden kalma bir P-39 uçağının bulunması, zaman içinde kaybolmuş bir hikayeyi yeniden canlandırıyor. Pilot Frank Moody kazada hayatını kaybetmişti, ancak onun ve Tuskegee Havacıları'nın başardıklarının önemi günümüze kadar ulaştı. National Geographic, Tuskegee Havacılarının tarihini ve yaklaşık 80 yıllık bu gizemi çözmek için yürütülen çalışmaları inceliyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu, National Geographic'de yayınlanan ve 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 00:55'te başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu programının yayını, 02:25'te yayınlanan Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak  isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Gerçek Kırmızı Kuyruklar Filosu yaşam programı yayını başlayacaktır.