Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 28 Nisan 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sadi öğrendiği gerçekle yüzleşmeye çalışırken Songül ise bu süreçte Payaslı’ya destek olur. Sadi’nin oğluyla geçiremediği yıllarını ve oğlunun hastalığını düşünen Songül, kendini hiç istemediği bir kararın eşiğinde bulur. Mert’in rahatsızlığı Derya’yı günden güne üzerken Asuman ise kötülüklerinde sınır tanımamaya başlar. Songül’le Derya’yı birbirine düşürmeye çalışan Asuman’ın her hamlesi boşa çıksa da gün sonunda en büyük zaferini kazanır. Servet içeriden çıkamayacağını anladığında her şeyin bittiğini sanan Sadi ile Songül için yeni bir plan hazırlar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Show TV'de yayınlanan ve 28 Nisan 2023 Cuma günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Nisan 2023 Cuma günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yayını başlayacaktır.