Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı, oraya yanında komiser Songül’le birlikte yerleştirilir. Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı’nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikâyeleri de farklıdır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Show TV'de yayınlanan ve 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yayını başlayacaktır.