Gamonya: Hayaller Ülkesi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gamonya: Hayaller Ülkesi, 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Gamonya: Hayaller Ülkesi programını saat 09:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya'da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

Gamonya: Hayaller Ülkesi, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 06:25'te başlayan Kalk Gidelim isimli programdan sonra saat 09:55'te başlayacak.

Gamonya: Hayaller Ülkesi programının yayını, 12:10'da yayınlanan Balkan Ninnisi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 09:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi yayını başlayacaktır.