Fransa Turu

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fransa Turu, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Fransa Turu programını saat 10:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Far'Hook yirmi yaşında bir rapçidir. Bir hesaplaşmanın ardından, ortalıkta görünmemesi gerektiği içim Paris'ten ayrılmak zorunda kalır. Yapımcısı Bilal Far’Hook’a, ressam Joseph Vernet'in yolundan giden ve Fransa’nın tüm limanlarını gezen babası Serge'y şöför olarak eşlik etmesini ister. Nesiller ve farklı kültürler arasındaki uçuruma rağmen, gelecek vaat eden rapçi Far’Hook ile Kuzey Fransa'dan gelen bu ressam arasında, bir uzlaşma konseri için çıktıkları Marsilya yolculuğu sırasında beklenmedik bir dostluk gelişir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fransa Turu, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 08:15'te başlayan Salinger Yılım isimli programdan sonra saat 10:15'te başlayacak.

Fransa Turu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Skandal isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 10:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Fransa Turu filmi yayını başlayacaktır.