Fotoğrafçı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Fotoğrafçı, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Fotoğrafçı programını saat 21:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fotoğrafçı bizi dünyanın en sıra dışı fotoğrafçılarıyla birlikte bir yolculuğa çıkarıyor. Her bir saatlik bölüm, ikonik bir fotoğrafçının hayatını çocukluğundan ve kariyerinin başlangıcından günümüzdeki yaşamına ve çabalarına kadar takip ediyor. İç içe geçmiş geçmiş, arşiv, röportaj ve bugünkü görevlerinin gerçek görüntüleri sayesinde, izleyiciler her fotoğrafçının sürecine, kendilerini kameranın arkasında nasıl keşfettiklerine ve ikonik görüntülerin nasıl oluşturulduğuna dair daha derin bir anlayış kazanacak.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fotoğrafçı, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Mayaların Yükselişi ve Düşüşü isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Fotoğrafçı programının yayını, 23:00'te yayınlanan Sıfırın Altında Yaşam: Yeni Nesil isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 21:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Fotoğrafçı yaşam programı yayını başlayacaktır.