Fiennes'ın Nil Yolculuğu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Fiennes'ın Nil Yolculuğu, 17 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Fiennes'ın Nil Yolculuğu programını saat 09:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sir Ranulph Fiennes 1968 yılına dönüp Nil’i keşfettiği günlere dönüyor. Bu keşfin 50. Senesinde aynı yere yaptığı bu yeni yolculuk ona yeni maceralar, güzel sürprizler ve yeni bir meydan okuma getiriyor: Kuzeni ünlü oyuncu Joseph Fiennes’e kaşifliğin inceliklerini öğretmek.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fiennes'ın Nil Yolculuğu, National Geographic'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 06:00'da başlayan Bear Grylls ile Yabanda isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

Fiennes'ın Nil Yolculuğu programının yayını, 12:30'da yayınlanan İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 09:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Fiennes'ın Nil Yolculuğu yaşam programı yayını başlayacaktır.