Fedakar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Fedakar, 30 Mayıs 2023 Salı günü ekrana geliyor. Fedakar programını saat 13:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir abladır. Elif zorluklarla dolu bir hayat sürerken küçük kardeşi Narin’i kaybeder ve yanında sadece Sefer kalır. İki kardeş birbirine tutunurken Elif, hiç beklemediği bir anda kardeşi Sefer’in katil olduğu iddiasıyla yıkılır. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden Karaca Holding’in tek veliahdı Tarık’ın mutlu ve huzurlu hayatı, canı gibi sevdiği ablasının öldürülmesiyle bir anda değişir. Tarık, ablası Yeşim’i, Sefer’in öldürdüğünü düşündüğünden kayıplara karışan Sefer’i yakalamak için Elif’i kaçırıp tutsak eder. Tarık ablasının intikamını almak için yemin ederken hiç beklenmeyen bir anda Elif ve Tarık imkansız bir aşka yelken açar.

Fedakar, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2023 Salı günü saat 11:50'de başlayan Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar isimli programdan sonra saat 13:20'de başlayacak.

Fedakar programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Candan Öte isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2023 Salı günü saat 13:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Fedakar dizisi yayını başlayacaktır.