Fatoş Sokakların Meleği

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fatoş Sokakların Meleği, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Fatoş Sokakların Meleği programını saat 05:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fatoş zengin bir ailenin tek çocuğudur. Ayşe ise babası hapiste, annesi hasta, iki kardeşi ve kötü halası ile yaşayan fakir bir kızdır. İki küçük kızın tek ortak noktaları ise birbirlerine çok benzemeleridir. Ayşe'nin babası hapisten çıkmış ve onu istemediği için çok kötü davranıp, ona dilendiricilik yaptırmaktadır. Fatoş ise evden çok sıkılmıştır ve artık dışarıyı görmek için evden ayrılır. Fakat bir karışıklık olur ve iki kız birbirlerinin yerine geçer. Bunu kimse anlamaz ve bu durum bir süre devam eder. Ayşe'nin zengin evinden ayrılıp hasta annesine gitmesi Fatoş'un ise bu aileden kaçarken bir cinayete tanık olması ve cinayeti işleyen Murat'ın iyi bir insan olduğunu anlayıp, ona yardım etmek istemesi işleri daha da karıştırır.

Fatoş Sokakların Meleği, 360'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 03:45'te başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Fatoş Sokakların Meleği programının yayını, 06:30'da yayınlanan Gökyüzünden isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 05:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Fatoş Sokakların Meleği filmi yayını başlayacaktır.