Fatmagül'ün Suçu Ne?

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne?, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Fatmagül'ün Suçu Ne? programını saat 14:00'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fatmagül, ağabeyi Rahmi ve yengesi Mukaddes’le birlikte, bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Fatmagül’ün en büyük yaşam umudu çocukluk aşkı, nişanlısı Mustafa’dır. Mustafa’nın kendi elleriyle inşa ettiği evleri biter bitmez evleneceklerdir. Kerim, çocukluğundan beri onu büyüten Ebe Nine’yle birlikte aynı kasabada, demir ustası olarak yaşamaktadır. Hayatlarına İstanbul’da devam eden Selim, Erdoğan ve Vural, Selim’in kasabada yapılacak nişan töreni için birkaç günlüğüne kasabaya gelirler. Nişana sayılı günler kala, her fırsatta eğlenmek için kendilerine fırsat yaratan Selim, Erdoğan ve Vural’ın rüzgarına Kerim de eşlik eder. Fatmagül’ün dört arkadaşla tesadüfen kesişen yolu, hayatının akışını da değiştirecek ateşin ilk kıvılcımını yakar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Fatmagül'ün Suçu Ne?, teve2'de yayınlanan ve 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayan Kırık Hayatlar isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Fatmagül'ün Suçu Ne? programının yayını, 16:00'da yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 14:00'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi yayını başlayacaktır.