Eyüp Sultan Yolcusu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eyüp Sultan Yolcusu, 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Eyüp Sultan Yolcusu programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Eyüp Dede, Eyüp Sultan’ı ziyaret etmek hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Kızı ve damadının evde olmadıkları bir gün evden kaçar. Arabasına bindiği Aydın isimli delikanlının ise bütün hayali evlenmektir. Fakat para sıkıntısı yüzünden hayalini gerçekleştirememektedir. Yolculuk esnasında Eyüp Dede'nin yıllardır Eyüp Sultan’a gitmek için para biriktirdiğini duyduğunda aklından tek bir şey geçer. Paraları almak ve hayalini kurduğu evliliği yapmak. Çok geçmez ve delikanlı Eyüp Dede’yi kandırır. Onu yol ortasında bırakıp paralarını alır ve kaçar. Eyüp Dede yaşadığı bu olumsuzluğa aldırmadan, yoluna devam eder. Aydın ise yaşadığı bir dizi garip olaylar sonunda yaptığından çoktan pişman olur. Fakat Aydın için hayat çok daha büyük sürprizlere gebedir…

Eyüp Sultan Yolcusu, Kanal 7'de 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Eyüp Sultan Yolcusu programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Eyüp Sultan Yolcusu filmi yayını başlayacaktır.