Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Erman’ın oğlu olmadığını öğrenen Bora’nın tüm dünyası başına yıkılır. Erman, Çolpan ve Sanem her yerde Bora’yı aramalarına rağmen bir türlü ona ulaşamazlar. Bora’nın kendisini terk ettiğini düşünen Sanem’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bora karanlık geçmişinin izlerini takip ederek biyolojik babası hakkında sarsıcı bilgilere ulaşır. Diğer yandan Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlar. Bora’yı içine düştüğü karanlıktan kurtarmaya kararlı olan Sanem ise hayatının kumarını oynamaya karar verir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.