Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 11:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülistan'ın intiharı, akli dengesinin yerinde olmadığı şüphelerini de desteklemiştir. Tüm deliller ve raporlar aleyhlerine de olsa Azra, Efe ve Çolpan'ın bu davanın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ölüm kalım savaşı veren Gülistan’ın tek umudu onlardır. İntiharın arkasındaki sır perdesini kaldırabilecek küçücük bir ihtimalin peşine düşen Azra ve Efe kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun ortasında bulurlar. Gülistan’ı kendisi ve ailesi için bir tehdit olarak gören Şeyda ise çocuğunu vermemek için her şeyi göze almıştır. Medyanın tüm ilgisinin üzerlerinde olduğu Can Derin davasında beklenmeyen gelişmeler yaşanır. Basına sızan yeni deliller Sanem ve Bora’yı aşılması güç bir durumla karşı karşıya bırakır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Ekonomi Arası isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 14:00'te yayınlanan Benden Söylemesi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.