Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 3 Mayıs 2022 Salı günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 01:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Erman ve Çolpan’ın birlikteliklerini duyurmak için tertip ettikleri yemeğe Sanem, yine, damgasını vurur. Çolpan, evlilik cüzdanına bakmak üzereyken, Sanem bunu engellemek için sarsıcı bir çıkış yaparak duruma müdahele eder. Sanem’in yaptığı şey, Çolpan’ın evliliklerini öğrenmesini engellemiştir ancak Bora’yı ve ilişkilerini büyük bir çıkmaza sokar. Sanem durumu düzeltebilmek için Azra’dan yardım ister. Diğer yandan Efe, Azra ile arasındaki yakınlığı bir sonraki adıma taşımayı ümit ederken, Azra’nın sadece arkadaş olduklarını iddia etmesi ikili arasındaki gerilimi arttırır. Efe Azra’nın hislerinin arkadaşlığın ötesinde olduğunu fark etmesini sağlamak için bir plan yapar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de 3 Mayıs 2022 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 04:00'te yayınlanan Şevkat Yerimdar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Mayıs 2022 Salı günü saat 01:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.