Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 12:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hiçbir şey hatırlayamadıkları kayıp zamanın gizemini çözmek ve Yalın’ı bulmak için geriye dönük adımlarını takip etmek zorunda kalan Sanem, Bora ve Güneş’i büyük bir macera beklemektedir. Azra’yı kırdığı için çok pişman olan Efe ise kızının ölümünden sorumlu olan Aziz’le yüzleşir. Bu yüzleşme aslında Efe’nin kendisiyle yüzleşmesidir. Aklındaki sorulara cevap arayan Efe’nin aradığı cevap ise Azra’nın kendisidir… Diğer yandan Çolpan ve Erman evlilik kararlarını duyuracakları büyük bir aile yemeği tertip ederler. Sanem ve Bora’nın son anda katıldıkları akşam yemeği, tüm aile için, beklenmeyen bir sürprizle sonlanır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 11:20'de başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 15:30'da yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 12:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.