Everest'in Büyük Gizemi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Everest'in Büyük Gizemi, 1 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Everest'in Büyük Gizemi programını saat 14:55'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

8 Haziran 1924'te İngiliz kaşifler George Mallory ve Andrew Irvine, Everest Dağı'nda zirveye sadece 240 metre kala kayboldu. Irvine'nin son gününde yanında bir kamera taşıdığına inanılıyor. İçindeki film, bilinen tarihi yeniden yazabilir. Şimdi, Renan Öztürk’ün de içerisinde olduğu seçkin dağcılardan oluşan bir ekip Everest'in en büyük gizemini çözme şansına sahip.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Everest'in Büyük Gizemi, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 12:10'da başlayan Fiennes'ın Nil Yolculuğu isimli programdan sonra saat 14:55'te başlayacak.

Everest'in Büyük Gizemi programının yayını, 16:05'te yayınlanan Mega Taşınma isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 14:55'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Everest'in Büyük Gizemi yaşam programı yayını başlayacaktır.