Esrarengiz Savaş Kalıntıları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Esrarengiz Savaş Kalıntıları, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Esrarengiz Savaş Kalıntıları programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İkinci Dünya Savaşı’nın üzerinden 70 yıl geçti… İngiliz tarih bilimci Dr. Sam Willis ve şehir kaşifi Robert Joe (RJ) yetenek ve bilgilerini ikinci dünya savaşının kayıtlarını doğru bir şekilde keşfetmek için birleştiriyor. Scully ve Mulder’dan sonra göreceğimiz en enteresan ikili Robert ve Sam de gerçeğin orada bir yerde olduğunu düşünüyor ve ortaya çıkarmak için kolları sıvıyor. Bu ister Nazi’lerin gizli kalmış sırları, ister insan yiyen bir timsahın saldırısı, ister altın taşıyan bir trenin garip kaybolma hikayesi olsun, savaş zamanları gerçeğin kurgudan daha garip olabileceğinin kanıtı olan hikayeler ekranlara taşınıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Esrarengiz Savaş Kalıntıları, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11:00'de başlayan Gal Gadot ile Etki Yaratan Kadınlar isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Esrarengiz Savaş Kalıntıları programının yayını, 18:00'de yayınlanan Sular Çekilince Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Esrarengiz Savaş Kalıntıları yaşam programı yayını başlayacaktır.