Esrarengiz İstanbul

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Esrarengiz İstanbul, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Esrarengiz İstanbul programını saat 14:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra Gezginci, İstanbul’un geçmişten günümüze uzayan esrarengiz hikayesini araştırmak için bu hafta Yedikule Hisarı’nda yeni bir yolculuğa çıkıyor. Seyahat Yazarı Şerif Yenen, Osmanlı padişahlarından Genç Osman’ın idam edildiği zindanı yerinde anlatacak. Ardından, Gedik Üniversitesi Öğretim Üyesi Mimar Dr. Pınar Erkan ise Roma’dan Bizans’a ve Osmanlı’ya uzanan en eski mimari yapılardan biri olan Yedikule’nin mimari özelliklerini paylaşacak. Ardından, Gedik Üniversitesi Öğretim Üyesi Mimar Dr. Pınar Erkan ise Roma’dan Bizans’a ve Osmanlı’ya uzanan en eski mimari yapılardan biri olan Yedikule’nin mimari özelliklerini paylaşacak. Yedikule Hisarı, Roma döneminde hangi amaç için yapıldı, İstanbul’un fethinden sonra hisarda nasıl bir değişikliğe gidildi?

Esrarengiz İstanbul, NTV'de yayınlanan ve 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 14:15'te başlayacak.

Esrarengiz İstanbul programının yayını, 14:45'te yayınlanan Lifestyle isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 14:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Esrarengiz İstanbul yaşam programı yayını başlayacaktır.