Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programını saat 15:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır’ı korkutur. İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta, Amerika başta olmak üzere, tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz’ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz’ı korkutur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, atv'de yayınlanan ve 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 12:35'te başlayan Kuruluş Osman isimli programdan sonra saat 15:25'te başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 15:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayını başlayacaktır.