Elkızı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elkızı, 27 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Elkızı programını saat 04:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harun’un galip gelmesinden daha da acısı Ezo’nun Ali ve Songül arasındaki yakınlığa şahit olmak olur. Ali’nin de Songül’e bir şeyler hissettiğini düşünür ama işin Aslı öyle değildir. İlk günkü gibidir Ali. Varsa yoksa Ezo. Nermin oğlunun bu hastalıklı hallerinden ürkmeye başlamıştır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de tehdit ediliyorlardır. Birileri Cemal’i öldürdüklerini biliyordur! Tüm bunlar yaşanırken Cavidan da yıllar önce öldü bildiği torununun yaşadığını öğrenmiştir. Adım adım torununu bulmaya gidiyordur. Ezo, Ali için bir şeylere boyun eğdiği noktada Zeliha da her şeyi öğrenir. Kızlarının başı beladadır ve onları alıp kaçmaktan başka şansı yoktur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elkızı, FOX'de yayınlanan ve 27 Mart 2022 Pazar günü saat 03:15'te başlayan Gurbetçi Şaban isimli programdan sonra saat 04:45'te başlayacak.

Elkızı programının yayını, 06:00'da yayınlanan Zümrüdüanka isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2022 Pazar günü saat 04:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elkızı dizisi yayını başlayacaktır.