Elkızı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elkızı, 8 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Elkızı programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i. Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz yola çıkmış geliyordur bile. Zeliha!

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elkızı, FOX'de yayınlanan ve 8 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Kanunsuz Topraklar isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Elkızı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elkızı dizisi yayını başlayacaktır.