Elbet Bir Gün

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elbet Bir Gün, 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Elbet Bir Gün programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nesime’nin kocası İsmail, Cemil tarafından kaçırılmıştır. Sevilay, Gizem’in telefonuna Mehmet ile fotoğraflarını göndermiştir. Mehmet ve Gizem’in evlilikleri bir sınavdan geçer. Sevilay, ikisinin evliliğini bitirmek için yaptığı planları bir bir devreye sokacaktır. Cemil ve İsmail 15 yıl sonra hesaplaşırlar. Mevsim, İsmail’den annesi hakkında bilgi almaya ve yerini öğrenmeye çalışır. Nesime köşeye sıkışır ve Ahmet’in baskısıyla Mevsim’le buluşup İsmail’i almayı kabul eder ama onu gittiği yerde bir tuzak beklemektedir. Ahmet ise babasını kurtarmak için kendi planını devreye sokar ve iki kız kardeşi büyük bir tehlikeye atar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elbet Bir Gün, FOX'de yayınlanan ve 22 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Elbet Bir Gün programının yayını, 23:45'te yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elbet Bir Gün dizisi yayını başlayacaktır.