Elbet Bir Gün

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elbet Bir Gün, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Elbet Bir Gün programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayıp Hayatlar programında gerçekleşen yayınla beraber yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları oldukça sert olur. Artık iki kız kardeş Cemil’den kendilerini korumak için bir arada olmak zorundadırlar ve birbirlerine taban tabana zıt olan kişilikleri bir arada kalmalarını zorlaştırır. Diğer yandan Murat Güven, Nesime’nin kuyuya attığı Hacer’i bulur. Diğer yandan, Mevsim’in programa çıkmasıyla öfkesi tekrar kabaran Cemil Bey, Nesime ve Gizem’i bulmak için elinden geleni ardına koymaz. Mevsim ise bir yandan terk edilmiş olmanın öfkesini yaşayıp bir yandan annesini merak ettiği için bir an önce Nesime ve Gizem’e ulaşmak için yeni planlar kurar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elbet Bir Gün, FOX'de yayınlanan ve 20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Elkızı isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Elbet Bir Gün programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elbet Bir Gün dizisi yayını başlayacaktır.