Ege'nin Hamsisi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ege'nin Hamsisi, 22 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ege'nin Hamsisi programını saat 05:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sığacıklı Melahat, eşini kaybettikten sonra oğlu Deniz ve kızı Derya'yı büyütmek için Ege mutfağına özgü yemekleriyle meşhur olan Enginar Kalbi restoranını açar. Kısa sürede de hem kasabanın hem de bölgeye gelen turistlerin gözdesi olur. Oğlu Deniz askerden dönünce hasreti sona erecek, işleri büyütecek ve mutlu mesut yaşayıp gideceklerdir. Rize'nin yaylasında da Şevket, kızı Zeynep üniversiteden mezun olduğu için bir şenlik düzenler. Ege'de zeybek, Rize'de horon sesleri yükselirken; hayat Melahat ve Şevket'in planlarını altüst eder.

Ege'nin Hamsisi, TRT 1'de yayınlanan ve 22 Ocak 2023 Pazar günü saat 04:15'te başlayan Kuklalı Köşk isimli programdan sonra saat 05:55'te başlayacak.

Ege'nin Hamsisi programının yayını, 09:10'da yayınlanan Al Sancak isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2023 Pazar günü saat 05:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Ege'nin Hamsisi dizisi yayını başlayacaktır.